Повечето парламентарни сили изразиха надежда, че сме тук да предлагаме

...
 Повечето парламентарни сили изразиха надежда, че сме тук да предлагаме
Коментари Харесай

„Български възход” подкрепя проф. Габровски за премиер, но не и състава на кабинета

 „ Повечето парламентарни сили показаха вяра, че сме тук да предлагаме решения на българските жители. В основата на тези решения е разговорът, който стартира мъчно, само че се получиха условия за разговор. Днес в този ден в действителност виждаме резултатите от този разговор и доколкото е съумял и ни води към решение. Въпросът тук е по какъв начин излизаме от политическата рецесия и по какъв начин предлагаме на българските жители решенията за излизане от рецесията. В тази връзка гласуването за оферти кабинет е и нашата връзка с жителите ”. Това съобщи Стефан Янев от парламентарната естрада.

Той поздрави ГЕРБ-СДС за номинацията на проф. Габровски. Янев бе безапелационен, че партиите би трябвало да създадат жестове и да бъдат отворени към гражданското общество.

„ Трябва да бъде ясно обаче, кой носи политическата отговорност. Ние в осъществяване на това, което сме изявявали досега, ще подкрепим персонално проф. Габровски като претендент за министър председател, в това време няма да подкрепим състава на кабинета, поради липса на изясненост кой носи политическата отговорност ”, добави той.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР